Blackstone van Nederlandse bodem.

Blackstone is een bedrijf dat is opgericht in 1992, het is een Nederlands schoenenmerk van een derde generatie familiebedrijf. De eerste schoenen die Blackstone ooit produceerde waren nog echte werkschoenen. Hier lag dan ook de eerste focus voor het merk. Tegenwoordig produceerd het merk allerlei alledaagse schoenen. Blackstone staat da nook alom bekend om de stoere uitstraling die de schoenen hebben en om zijn kenmerkende modellen.

Vakmanschap en hoogwaardige materialen

Wanneer je Blackstone zegt, kun je in één adem noemen: vakmanschap, hoogwaardige materialen en puur design. De schoenen zijn erg opmerkelijk en eigentijds daardoor springen de ontwerpen direct in het oog. De schoenen van het merk zijn eigentijds, en springen daardoor direct in het oog. Binnen het assortiment van de Herenschoenenwinkel valt Blackstone onder de wat sportievere schoenen. Andere merken binnen dit segment zijn Floris van Bommel, Australian, Timberland, Quick en Patrick.

Celebrities en Reclame

Blackstone heeft voor haar reclamecampagnes met een groot aantal BN’ers gewerkt, waaronder Arie Boomsma en actrice Hanna Verboom. Vanwege het stoere karakter van de schoenen is het niet gek dat veel beroemdheden op deze Nederlandse schoenen lopen. De schoenen zijn niet alleen mooi, ook qua comfort is Blackstone het ideale merk.

Blackstone bij de Herenschoenenwinkel

Alleen bij de Herenschoenenwinkel; bij aankoop van een paar Blackstone schoenen, in de winkel of op de webshop, een passende dHw-riem voor maar €1,- (m.u.v. sale). Ook voor andere merken als Van Bommel, Greve, Rehab en Magnanni moet je bij de Herenschoenenwinkel in Eindhoven zijn.