Het merk Cycleur de Luxe

Wat voetbal is voor Nederland is wielrennen voor België. Cycleur de Luxe schoenen ontlenen hun inspiratie uit de wielersport die op dit moment ook wereldwijd mateloos populair is. De modellen zijn gebaseerd op fietsschoenen uit de jaren '50 en laten zich het best omschrijven als authentiek en hip. Cycleur de Luxe is opgericht door Patrick Vanneste, zelf een fanatiek fietsliefhebber en tevens distributeur van verschillende schoenmerken. Met het merk probeert hij een brug te slaan tussen de sportwereld en de modewereld.

Levensgenieters

Cycleur de Luxe richt zich op de man die de wielersportpassie tot zijn genre de vie heeft gemaakt. Een cycleur is een doorzetter die zijn grenzen verlegt en met vol vertrouwen de toekomst tegemoet gaat. Ook voor mensen die niets met de wielersport hebben biedt Cycleur de Luxe een ruim assortiment aan schoenen. Deze schoenen kunnen worden omschreven als eigentijds en sportief, en worden doorgaans casual gedragen.  

Cycleur de Luxe in Nederland

Het jonge merk Cycleur de Luxe wint de laatste jaren aan populariteit in Europa. De hippe, sportieve schoenen blijken erg aan te slaan bij de modebewuste man. In het sportieve segment past Cycleur de Luxe in onze collectie uitstekend tussen merken als Quick, Blackstone, Timberland en Australian. De distributeur van Cycleur de Luxe heeft tevens nieuw leven ingeblazen in het merk Patrick 1892. Bekijk hier snel de gloednieuwe collectie van Patrick schoenen.

De Herenschoenenwinkel Eindhoven

Alleen bij de Herenschoenenwinkel bij aankoop van een paar Cycleur schoenen, in de winkel of op de webshop, een passende dHw-riem voor maar €1,- (m.u.v. sale).