Floris van Bommel schoenen

Floris van Bommel is een van de drie Van Bommels. Samen met Reynier en Pepijn vormt hij de negende generatie van het eeuwenoude familiebedrijf. Het schoenenlabel werd in 1996 gelanceerd door zijn vader. Vernoemd naar de jongste zoon Floris, die sinds 1999 ook verantwoordelijk is voor deze bijzondere collectie sneakers voor heren. Floris van Bommel schoenen zijn de modieuze variant op de traditionele Van Bommels. Eigentijds, trendy met hippe kleuren en een vleugje humor, deze herenschoenen hebben het allemaal.

De creativiteit van Floris van Bommel komt duidelijk tot uiting in de sneakers, die het imago van de traditionele Van Bommels hebben bijgeschaafd. De klassieke herenschoenen worden nu aangevuld door een mooie herenschoen met een fris design. Wat dacht u bijvoorbeeld van de nieuwe Floris van Bommels met rebus in de schoenzool? Klik direct op uw schoenmaat in het selectiemenu rechts bovenaan op deze pagina, voor een overzicht van het nieuwste assortiment aan Floris van Bommel schoenen.

Floris van Bommel schoenen online bestellen

Wilt u ook de nieuwste Floris van Bommel schoenen online bestellen? In de online schoenenwinkel van De Herenschoenen Winkel (dHw) uit Eindhoven, vindt u een uitgebreide collectie herenschoenen van dit moderne schoenenmerk. Als u online schoenen bestelt voor meer dan € 75,-, dan zijn de verzendkosten voor ons. Bovendien helpen wij u ook zo goed mogelijk als u een verkeerde aankoop doet. Floris van Bommels die niet passen, stuurt u terug en wij storten het aankoopbedrag zo snel mogelijk op uw rekening plus €6,95 portokosten. Zo houden wij het online herenschoenen bestel- en betaalproces zo eenvoudig en betrouwbaar mogelijk.

Bekijk ook de Floris van Bommel sale in onze online schoenenwinkel

Het is regelmatig sale bij Deherenschoenenwinkel.nl. Houd ook de Floris van Bommel sale goed in de gaten voor uitverkoop en outlet items van verschillende Van Bommels. Naast onze online schoenenwinkel kunt u uiteraard ook onze shop in Eindhoven bezoeken. Daar zijn alle schoenen te bekijken. Daarnaast staat er in de winkel een verkoopzuil waarop u alle sneakers en elke Floris van Bommel aanbieding direct kunt bekijken en bestellen. Voor dit innovatieve concept werd De Herenschoenen Winkel in 2010 zelfs genomineerd voor de ING-retailjaarprijs, in de categorie Bricks en Clicks.

Deherenschoenenwinkel.nl voert elke Van Bommels collectie

Eduard (E.F.J.) van Bommel is de achtste generatie van de Van Bommels en al vanaf 1992 eigenaar van De Herenschoenen Winkel in Eindhoven. Als lid van dit unieke familiebedrijf garanderen wij u de meest uitgebreide collectie Floris van Bommel schoenen van heel Nederland. Onze specialisatie ligt in de verkoop van zowel klassieke als moderne herenschoenen. De Floris van Bommels passen uitstekend bij de schoenenmerken die wij voeren. Een hippe, moderne herenschoen die (hand)gemaakt is van hoogstaande materialen. Dat zijn de unieke kenmerken van de Floris van Bommel schoenen.