Magnanni schoenen

Magnanni is een verrassing in schoenenland. Bij een moderne en elegante schoen verwacht je Italië als land van herkomst, maar dit merk komt 100% van Spaanse bodem. Het merk weet écht wat ze wil en combineert al tientallen jaren leersoorten met soepele slanke leesten en een bijzondere finish. Een pareltje aan je voeten en ook nog eens zeer comfortabel. Iedere schoen wordt onderworpen aan een strenge eindcontrole: alleen het beste van het beste is goed genoeg. Schoenen van de uitstekende kwaliteit gegarandeerd. Die wil je aan je voeten hebben!

Magnanni: schoenen met een verhaal

Het nu 3e generatie familiebedrijf produceert al meer dan 60 jaar herenschoenen in het kleine stadje Almansa, in de bergen van Spanje. Hier is het maken van handgemaakte schoenen een manier van leven. In 1954 opende Sebastián Blanco Aldomar zijn atelier. Daar bracht hij zijn visie en een uitgebreide kennis voor schoenen samen. Passie voor schoenen zit de familie in het bloed. Op 14-jarige leeftijd begon de zoon van Sebastián, Pascual Blonco Martinez, namelijk met de studie schoenontwerp, om later hoofdontwerper van het bedrijf van zijn vader te worden. Zijn vader leerde hem dat geweldige producten tijdloos zijn. Een schoen die van generatie op generatie gewaardeerd wordt. Hij richtte zich op elegante, luxueuze en klassieke schoenen. Deze exclusieve lijn werd Magnanni: een vooraanstaand schoenenmerk was geboren.

Volgens ‘de Spaanse traditie’

Ondanks de moderne wereld waarin wij leven, wordt de voetmode nog écht met de hand gemaakt. Daarom noemt Magnanni zijn medewerkers kunstenaars. Een traditie die al jarenlang van vader op zoon wordt doorgegevens. Ieder stuk leer wordt zorgvuldig gekozen. Daarna worden alle stukken één voor één geverfd. Maar niet alleen het selecteren van de beste leersoorten en verven met de hand maken de schoenen uniek. Het merk besteedt ook veel aandacht aan details die nog volgens traditionele ambachtelijke technieken tot stand komen. Dit maakt iedere schoen uniek. Jouw paar Magnanni’s zijn daardoor ‘one of a kind’. Precisie, eenvoud, met oog voor detail en klassiek. Maar klassiek betekent niet ouderwets: De ontwerpers volgen de laatste trends op de voet en passen deze toe in ieder ontwerp. De modebewuste man kan zijn hart ophalen.

Perfect passend in het dHw assortiment

De geklede schoenen van Magnanni passen perfect in het rijtje Van Bommel en Greve bijvoorbeeld. Met de veterschoenen, instappers, veterbootschoenen en bootschoenen is er voor iedere man met stijl wat wils. Magnanni schoenen staan geweldig onder een pak of pantalon, maar geven ook een spijkerbroek een stijlvolle upgrade.

Magnanni sale

Zelfs een kwaliteitsschoen van Magnanni komt in de uitverkoop. Tijdens het wisselen van collecties profiteer je van mooie aanbiedingen op geselecteerde modellen.

Magnanni’s passen?

Schoenen van dit speciale Spaanse merk koop je makkelijk online. Heb je hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je de Magnanni’s van jouw keuze liever eerst passen? Kom dan langs in de Herenschoenenwinkel aan de Nieuwe Emmasingel in Eindhoven.