Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Mephisto herenschoenen

Mephisto schoenen zijn al ruim een halve eeuw bekend in schoenenwereld. Bijna 50 jaar geleden begon Martin Michaeli een traditionele schoenfabriek in Sarrebourg (Noord Frankrijk). De ontwerper had een duidelijk doel bij het ontwerpen van de schoen: Een pasvorm die in geen enkele andere schoen te vinden was. Hierdoor rekende hij op herkenbaarheid. Daarnaast stond comfort en gemak hoog in het vaandel. Een schoen die makkelijk aan en uit ging en vooral ook comfortabel liep vanaf de eerste stap. In de loop der jaren is zijn doel behaald. Mensen uit heel Europa kennen Mephisto nu als een uniek merk met comfortabele schoenen. Waar de collectie eerst uit een mannen model bestond is de collectie nu uitgegroeid tot een zeer brede collectie voor zowel mannen als vrouwen.

Technologie en Traditie

Achter de wandelschoenen van Mephisto gaat een boeiende technologie schuil. Het voetbed van de schoen is anatomisch gevormd waardoor hij de natuurlijke afrolbeweging van de voet ondersteunt. Daarnaast geniet de zool een speciaal ontwikkelde soft-air tussenzool welke bijdraagt aan optimale schokdemping. Eigenschappen die een gewone schoen maken tot een goede wandelschoen. Ook kunt u in een Mephisto wandelschoen het lederen voetbed vervangen door uw eigen steun- of inlegzool. Het leuke aan het productieproces van een Mephisto schoen is dat er tijdens dit proces meer dan 140 verschillende handelingen worden uitgevoerd. Hierdoor duurt het een ruime 90 minuten om een schoen te produceren. Al deze technologie zit verwikkeld in iedere Mephisto schoen. Of u nu gaat voor een instapper of een veterschoen, de technologie zal u niet in de steek laten. Bekijk het gehele assortiment van de Herenschoenen winkel. Mephisto in de

De Herenschoenen winkel

Bij de Herenschoenen winkel heeft u keuze uit een uitgebreid assortiment aan Mephisto herenschoenen. Of u ons nu bezoekt in onze winkel in Eindhoven of uw schoenen online koopt, ons aanbod blijft gelijk. Van een klassiek zwart model tot een sportief lichtgrijs model, er is keuze genoeg. Eenmaal een keuze gemaakt in onze webshop? Dan zijn verzending en een eventuele retournering GRATIS. Daarnaast kunt u ook een dHw riem kopen voor €1,- (m.u.v. sale).