Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

De comeback van Patrick schoenen

Het schoenenmerk Patrick 1892 is terug van weggeweest! Patrick 1892 is één van Europa’s oudste schoenmerken, en is weer helemaal terug op het gebied van sportieve herenschoenen. De Slogan van Patrick is "Sneaker fashion since 1892" - het jaar dat het Franse merk met de twee strepen gelanceerd werd. De Patrick schoen kent dezelfde distributeur als het merk Cycleur de Luxe, dat ook verkrijgbaar is bij de Herenschoenenwinkel.

Sportieve Patrick schoenen

Met een Patrick sneaker heb je een kwalitatief goede sneaker die verkrijgbaar is in vele kleuren. Onder andere geel, groen, blauw en rood zijn vaste kleuren in de collectie van Patrick 1892. Evenals de modellen die Patrick vroeger produceerde, zijn de huidige schoenen nog altijd gebaseerd op verschillende sporten. De invloeden van wielrennen, tennis en voetbal zijn nog steeds zichtbaar wanneer je de sneaker onder de loep neemt. De schoenen van Patrick kunnen worden omschreven als eigentijds en trendy. Binnen het sportieve segment van de Herenschoenenwinkel past het merk uitstekend tussen merken als: Timberland, Blackstone, Panama Jack, Australian en Quick. De

Herenschoenenwinkel Eindhoven

Maak nu snel kennis met degloednieuwe collectie van Patrick schoenen. Alleen bij de Herenschoenenwinkel krijg je bij aankoop van een paar Patrick schoenen, in de winkel of op de webshop, een passende dHw-riem voor €1,- (m.u.v. sale).