Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Pikolinos, schoenen is onze passie

Pikolinos schoenen staan voor persoonlijkheid. Elke Pikolinos schoen is uniek. De schoenen ademen de ervaring, expertise en vakmanschap van Pikolinos. Pikolinos schoenen zijn zo ontworpen dat het een hoge-kwaliteits schoen is, comfortabel en trendy.

Het geheime Pikolinos leer

Het leer wat gebruikt wordt voor de Pikolinos schoenen is van een zeer hoge kwaliteit. En Pikolinos schoen is het resultaat van de kwaliteit die geïnvesteerd wordt in de productie. Pikolinos staat voor: Comfortabel, bestendig, hoge kwaliteit, uniek, fijne afwerking en vooral, van nature goed. Het leder ontvangt uitsluitend natuurlijke behandeling die het zacht laten.

Pikolinos foundation

De maatschappij iets terug geven wat de maatschappij heeft gegeven is de inzet van de voorzitter van Pikolinos Juan Péran. Dit is de reden dat Juan Péran in 2007 de Pikolinos foundation heeft opgericht. Meer dan 16.000 gezinnen profiteren van initiatieven in Spanje, Peru, Guinee-Bissau en Kenia onder andere. In 2009 heeft dit geleidt tot de oprichting van het Maasai-project, een lijn van ethisch geïnspireerde schoenen gemaakt door vrouwen uit de Maasai in Kenia. Aan het project hebben 1.700 Keniaanse families deelgenomen. De inzet voor het milieu is terug te zien in de productie van Pikolinos schoenen. Er wordt alleen gewerkt met chroom-vrij leer en met op water basis gebaseerde lijmen zonder giftige bestandsdelen en natuurlijke kleurstoffen.

Pikolinos bij de Herenschoenenwinkel

Alleen bij de Herenschoenenwinkel bij aankoop van een paar Pikolinos schoenen, in de winkel of op de webshop, een passende dHw-riem van €1,- (m.u.v. sale). Ook voor andere merken als Van Bommel,Greve, Rehab en Magnanni moet je bij de Herenschoenenwinkel in Eindhoven zijn.