Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Quick

Het Nederlandse Quick is opgericht in 1905 en is met name bekend van sport- en voetbalschoenen. In de jaren 50, 60 en 70 sportten 75% van de Nederlandse mannen op schoenen van dit merk. In de jaren '80 komt de buitenlandse concurrentie op en in de 90er jaren is het afgelopen met de productie en verkoop van Quick schoenen. Tot...2001.

Het jaar van de kansen

Twee studenten vragen toestemming aan de fam. Janssen eigenaar van de merknaam Quick om deze te gebruiken en te kijken of ook Quick een herstart kan maken binnen de trend om retro- merken en modellen weer actueel te maken en op de markt te brengen. Het plan zit zo goed in elkaar dat zij daadwerkelijk de kans krijgen met het merk Quick een nieuwe doorstart te maken. De productie gaat naar het buitenland en de modellen worden aangepast aan de laatste modetrends. In plaats van sportschoenen zijn Quick schoenen nu trendy sneakers onder je outfit.

Jongensdroom

Quick schoenen is het voorbeeld van een succesvolle herintroductie van een gerenommeerd vergeten merk. Tevens het verhaal van 2 ondernemende jongemannen die hun droom hebben kunnen waarmaken. Quick schoenen zijn inmiddels in 28 landen te koop en ook in de voetballerij hebben zij hun plekje weer gevonden.

Sportieve collectie

De collectie van Quick bestaat momenteel vooral uit sportieve schoenen, waarvoor deze oorspronkelijk ook voor bedoeld waren. Kenmerkend voor Quick schoenen is het soepele leer in combinatie met de zachte zolen. Dit zorgt ervoor dat de schoenen van Quick doorgaans als erg comfortabel worden ervaren door de drager. De sportieve schoen van Quick past in ons assortiment prima tussen merken als Timberland, Australian, Panama Jack, Patrick en Blackstone.

Gratis riem naar keuze

Alleen bij de Herenschoenenwinkel; bij aankoop van een paar Quick schoenen, in de winkel of op de webshop, een bijpassende dHw-riem van €1,- (m.u.v. sale).