Trendy Rehab herenschoenen

Rehab is een vrij nieuw merk binnen de schoenenwereld. Het Nederlandse merk maakt herenschoenen , met modellen die eenvoudig te herkennen zijn. Rehab staat bekend om hun modieuze en tevens eigenzinnige modellen die met name casual te dragen zijn. De stoere schoenen van Rehab zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook kwalitatief laat de schoen niets te wensen over. Met een Rehab schoen maak je direct een statement!

Het Rehab concept

De innovatieve en unieke modellen zijn gebaseerd op het gebruiken van verschillende typen leer. Het design team van Rehab houdt zich vooral bezig met de ontwikkeling van de karakteristieke Rehad details, zoals de croco schachten en andere dierenprints. Hiermee proberen ze een contrast te creëren met vele kleuren en materialen. Binnen de collectie van Rehab schoenen is een combinatie zichtbaar tussen opvallende schoenen en wat gekledere schoenen. De overeenkomst die zij hebben is dat alle Rehab schoenen zijn voorzien van een unieke print en design.

De Kurt van Rehab

De Kurt is een unieke, half hoge herenschoen met veel leuke details. De schoen mixt een geklede stijl met een casual stijl waardoor de schoen een uniek karakter krijgt. De Rehab Kurt is beschikbaar in vele kleurcombinaties en is van een zeer hoge kwaliteit en heeft een erg fijne pasvorm. Net als alle andere Rehab schoenen wordt de Kurt gemaakt van leer dat uit Zuid-Europa komt.

De Herenschoenenwinkel Eindhoven

Benieuwd naar de gewaagde schoenen van Rehab? Kom dan eens een kijkje nemen in de collectie van de Herenschoenenwinkel in Eindhoven. Alleen bij de Herenschoenenwinkel bij aankoop van een paar Rehab schoenen, in de winkel of op de webshop, een passende dHw-riem van €1,- (m.u.v. sale). Naast Rehab verkoopt de Herenschoenenwinkel ook Herenschoenen van Van Bommel, Floris van Bommel, Greve, Australian, Giorgio en vele andere bekende merken.