Shepherd pantoffels

Lekker thuis op de bank met warme voeten? Dan kan een paar Shepherd pantoffels niet ontbreken. Echte schapenvacht zorgt voor een comfortabele en warme pasvorm. En wie denkt dat sloffen of pantoffels ouderwets of alleen voor opa's zijn die komt bedrogen uit. Shepherd pantoffels zijn uiterst modern en ook voor de jonge man trendy en draagbaar.

Herkomst Shepherd

De pantoffels van Shepherd zijn afkomstig uit Zweden. Met echte schapenvacht zorgt Shepherd ervoor dat de drager geen koude voeten krijgt. Het beleid van Shepherd is tevens diervriendelijk. Zo komt de schapenvacht uit Australië, van de Crossbred of Crossbreed schapen. Deze schapen kunnen in vrijheid rondlopen en hebben altijd de beschikking over water. De schapenwol die wordt gebruikt in de pantoffels zorgt ervoor dat de voeten op de juiste warmte worden gehouden.

Shepherd comfort

De pantoffels van Shepherd kunnen worden omschreven als warm en comfortabel. Met het trendy uiterlijk en de oersterke zool kunnen de pantoffels zelfs buitenshuis gedragen worden. Het is echter niet aanbevolen om de sloffen te dragen wanneer het regent, of als er nattigheid ligt. Shepherd pantoffels ademen prima, waardoor je de pantoffels ook kunt dragen wanneer het wat warmer weer is. Ook hoef je niet bang te zijn voor nare luchtjes.

De Herenschoenenwinkel Eindhoven

De Herenschoenenwinkel Eindhoven springt in op modetrends en de vraag naar vlot en warm huisschoeisel. Met Shepherd pantoffels denkt de Herenschoenenwinkel Eindhoven hieraan prima te kunnen voldoen. Ook Shepherd pantoffels zijn online verkrijgbaar.