Stoere Timberland boots

Wie kent ze niet, de gele Timberland boots of Timberland bootschoenen. Ruig, functioneel en daarnaast ook super stoer onder jeans of korte broek. Het merk Timberland stamt uit de Verenigde Staten. Timberland schoenen zijn meer dan stoere boots. Milieuvriendelijke materialen en verantwoord gemaakte schoenen zorgen ervoor dat Timberland een lifestyle is. Menig beroemt acteur in avonturenfilms draagt Timberlands schoenen. Met de schoenen win je met gemak de strijd tegen regen, sneeuw, zand en modder. Andere sportieve merken die je bij de Herenschoenenwinkel kunt bekijken zijn bijvoorbeeld: Blackstone, Floris van Bommel, Australian, Quick en Panama Jack.

Nieuwe hype?

In de jaren 80 waren de halfhoge Timberland schoenen een rage en met de hang naar retro en het back tot the 80's thema zouden de befaamde Timberland schoenen wel eens de nieuwe hype kunnen worden. Na de jarenlange rage van de lichtgewicht sneakers is de tijd weer rijp voor degelijkheid, functionaliteit en duurzaamheid dus Timberland. Naast het produceren van schoenen maakt Timberland ook nog heren –en dameskleding. Het filmpje onderaan deze pagina laat zien hoe de originele Timberland schoenen worden gemaakt.

Timberland schoenen bij de Herenschoenenwinkel

Alleen bij de Herenschoenenwinkel bij aankoop van een paar Timberland schoenen, in de winkel of op de webshop, een passende dHw-riem naar keuze gratis (m.u.v. sale).