Van Bommel schoenen

In de schoenen van Van Bommel vindt u een eeuwenoude familiehistorie terug. De geschiedenis van het schoenenmerk gaat terug tot het jaar 1734 in Breda. De familie Van Bommel gaf vanaf die tijd de productie van schoenen van vader op zoon door. Een kwaliteitsvolle, innovatieve en modieuze schoen met een goede pasvorm, zo laten deze herenschoenen, de Van Bommels, zich het best omschrijven. De familieleden Reynier, Floris en Pepijn zijn inmiddels de negende generatie die de Van Bommel schoenen allure geven. Want ook nu ondergaat nog iedere schoen 280 vakkundige handelingen voordat deze in de winkel ligt. In diverse landen, waaronder Tunesië en Portugal, worden de Van Bommel herenschoenen gestikt en gesneden. In de fabriek in Moergestel vindt de uiteindelijke productie plaats.

Van Bommel herenschoenen brengen klassiek en modern samen

Bent u op zoek naar echte handgemaakte herenschoenen? Van Bommel is van oudsher specialist in het maken van een kwaliteitsvolle, klassieke herenschoen. Lederen binnenzolen, een kalfslederenvoering, overleer van kalfsleer, pekdraad; de kwaliteit van de materialen van een paar Van Bommels spreekt voor zich. De herenschoenen zijn in de loop der jaren door de gebroeders Van Bommel telkens voorzien van een modieus accent en afgestemd op de moderne man. Van de klassieke herenschoen, zoals de alom bekende brogues die in de jaren ’80 populair waren, tot hippe sneakers. De Van Bommels zijn met name voor brede voeten zeer geschikt. Doorgaans hebben schoenen breedtemaat G. Het schoenenmerk levert echter schoenen voor heren met breedtemaat G, H, I en K voor de extra brede voet. Benieuwd naar ons aanbod? Van Bommel schoenen online kopen Via Deherenschoenenwinkel.nl kunt u simpel en snel

Van Bommel schoenen online bestellen

Uw bestelling van niet afgeprijsde sneakers voor een bedrag van minimaal €75,- wordt in heel Nederland gratis geleverd. Bovendien geldt voor online aangekochte sneakers altijd een niet-goed-geld-terug-garantie. Meer weten? Lees alles over onze bestel- en betaalmethode.

De Herenschoenen Winkel Eindhoven

De Herenschoenen Winkel staat ook wel bekend als ‘Van Bommel Eindhoven’ en vindt zijn oorsprong in 1938. Vader en zoon namen destijds een bestaande schoenenwinkel over en gaven er hun eigen stijl aan. Tot 2009 was de Eindhovense schoenenzaak leverancier van zowel heren- als damesschoenen. Onder het mom van ‘schoenmaker blijf bij je leest’ is de schoenenwinkel de laatste jaren weer helemaal ingericht op de schoen waar het in 1734 allemaal mee begon: de herenschoen. Inmiddels is De Herenschoenen Winkel (dHw) in handen van Eduard (E.F.J.) van Bommel, de achtste generatie van de Van Bommels.

Van Bommels actie

Bestel vandaag nog Van Bommel schoenen online en koop bij iedere paar schoenen een dHw riem van €1,- (m.u.v. de sale).